26 oktober geven de Buitendokters een gratis workshop in het kader van de duurzame week in Utrecht. Het thema van de workshop is ‘Waarom is natuur gezond?’. We weten allemaal ergens wel dat natuur gezond voor ons is, maar hoe zit dat nu eigenlijk precies? In een tijd van toenemende bevolkingsgroei en verstedelijking ten koste van natuur, wordt de roep om natuur steeds groter. Als tegenwicht tegen stress en de versnelling van de samenleving, is natuur een goed medicijn.

De Buitendokters en vertellen je graag meer over de wetenschappelijke basis achter natuur en gezondheid. Wij zullen een interactieve workshop verzorgen waarbij er zowel aandacht is voor wetenschappelijk onderzoek als voor hoe dit toegepast kan worden in de praktijk. Ervaar zelf wat natuur al in het klein voor positief effect op je lichaam en geest kan hebben en hoe we dit toe kunnen passen op grote maatschappelijke schaal.

Er is een beperkt aantal plekken, dus meld je snel aan op https://duurzameweek.nl/activity/workshop-waarom-is-natuur-gezond-buitendokters/