Arnhem 09 Maart. Laten we Kli-maatjes zijn!

Zorg goed voor elkaar en zorg goed voor het klimaat. Volgens de Buitendokters gaan deze twee hand in hand.

Om als maatjes met elkaar op te trekken, hadden de buitendokters zaterdag een team-uitje in Arnhem. Om elkaar te inspireren en zo te groeien. De ‘zachte fascinatie’ van een natuurlijke omgeving werkt natuurlijk ook tijdens een team-uitje van de buitendokters. Daarom hebben we een van de prachtige Arnhemse stadsparken opgezocht. Ook wij vinden het samenzijn prettiger in een groene omgeving. Met na afloop een heerlijke vegetarische maaltijd.

 

Amsterdam 10 maart. Laten we kli-maatjes zijn.

Zorg goed voor elkaar en zorg goed voor het klimaat. En dat menen we echt: Deze natuur, waar wij zo’n prettig team-uitje hadden, is belangrijk voor iedereen! En dat hebben we ook bij de klimaatmars laten horen. Samen met nog zo’n 40.000 mensen de straat op om te laten horen dat we voor het behoud van deze waardevolle natuur zijn. Het gaat niet alleen over kosten en over wie er nou vervuilt, maar dat gaat ook over samen kunnen blijven genieten van die mooie natuur. Want die is er voor ons allemaal!