Omdenken, een klein feestje.. Afgelopen maandag 4 Juni kregen we veel energie van het geven van het gastcollege over sociaal ondernemen en de methodiek omdenken, aan studenten (richting mens & natuur) van Hogeschool VH Larenstein. We verzorgen als Buitendokters vaker een gastcollege daar. Dit keer hebben we de studenten meegenomen in creatief denken over “problemen” waar ze in de studie en/of projectwerk tegenaan lopen.
De studenten gaven ons terug dat ze met deze nieuwe inzichten soms  helemaal geen probleem meer ervaarden of dat ze zelf inzagen dat ze eigenlijk helemaal geen probleemeigenaar meer waren.
Is je interesse ook gewekt voor een workshop, met casuïstiek van o.a. natuur op recept voor onze positieve gezondheid? Laat het ons gerust weten, we vinden het erg leuk om het hier samen over te hebben.